Fuck off

Nu orkar jag inte mer. Jag orkar inte att allt ska gå fel hela tiden och att folk ska börja hata mig utan anledning. Jag orkar inte att ingen håller kontakten och jag orkar inte trippa på tå för dig och alla andra. Jag vill bryta mig ut ur de här jävla mönstret. Men jag vågar fan inte. För jag e så jävla feg och jag vill inte förstöra för dig. Jag hindrar mig själv att vara jag för din skull. Så du ska slippa oroa dig. Allt för dig. Och vad får jag tillbaka? Ingenting. Allt e bara tomt.

Halloween?

Jag har ingen koll längre.. Men jag gissar på att de e halloween idag. Vilket betyder?? Allahelgona? All helgona dagen??? Det finns så mkt att hålla reda på. Vet inte ens hur det stavas eller vad man säger.. Aja.

Nu har jag vait i vällingby me martin och ebba :) Ebba hitta lite saker och sådär.
Ikväll blire antingen att jag hänkar på tovas klassfest, om hon mår lite bättre mot kvällen. Eller typ skräckfilmskväll hos ebba. Jag kommer blunda. Hatar skräckfilmer..

Jag fryser.
Tittar på made, så jävla kul nrä ungarna på mtv ska kyssas xD De ser så jävla awkward ut och dåligt xD haha! Nu ska jag spela spel x)

Idolgenrep

Såå va ju på genrep till idol idag me ebba + familj :) De va faktiskt väldigt kul. Även fast de satt några fjortis****** och skrek som in i HELVETTE hela jävla tiden! När erik kom ut trodde (hoppades) jag fan att deras stämband skulle gå av eller nåt. Fyfan va dom skrek asså. Dom blev tom tillsagda men sluta inte. Ush och tvi!

Imorrn ska ska ska ska ska SKA jag plugga matte me ebba! Vi måste verkligen. Vi har typ prov på tisdag eller nåt sånt.. Tisdag, onsdag eller torsdag iaf och vi är på typ andra siden eller nåt sånt. Det är ett ovanligt stort kapitel enligt mig..

Har massa random tankar som flyter runt i mitt huvud just nu.
T ex vet jag inte hur de känns med fria handleder kom jag på :S har ju armband på båda handelderna.. Kan se om jag hittar nån bild. Nää men asså jag har liksom glömt hur de känns... Det känns alltid liksom typ tjockt på mina handleder. Eller oftast så tänker jag ju inte på det men när jag gör det så känner jag hur tydligt det känns att dom inte är fria..
(klicka för att göra större) 
Där har ni en titt på mina handleder och mina fina miner xD haha, men jaa jag är uttråkad och känner för att tala om att jag inte vet hur det känns när vinden blåser mot handlederna... hum... oh well

En annan grej är att jag är väldigt läs- och skrivsugen just nu. Nåt ni inte visste kanske, jag älskar att läsa! Mest självbiografier men gillar också Katarina Von Bredow. Hon skriver mest typ tonårs flick böcker om problematisk kärlek för att hon själv upplevde problematisk kärlek när hon va ung. Oftast en tjej som blir kär i en äldre kille, som hon själv blev. Vet lite om henne för hon bodde i Sigtuna där både min mamma och pappa bodde. De va typ värsta skandalen.. Sigtuna e skvallerstad..
Fast jag gillar nog självbiografier mest. Eller beror ju såklart på vilket humör jag är på...

Nää nu har jag skrivit alldeles för långt. Nu ska jag nog lägga mig i sängen och skriva lite om allt möjligt och sen ska jag nog läsa expert på att rodna för typ 5/6 gången :)
POSSPOSS!

Åt helvette me etablissemanget!

Campus svea e bäst.
Tittade på sista avsnittet som e en kvart sen kom jag på att jag hade ett andra avenyn avsnitt okollat så då titta jag på de i 45 minuter sen titta jag på massa extramaterial i 20 minuter. Jag vill ju faktiskt titta på Kimberly imorrn när hon tävlar. Jag måste sova nu. Har planerat hur jag ska orka me idol imorrn. Ska pallra mig upp klockan tio (sätter klockan på halv så jag kan znoosa (stavniiiing?) ordentligt. Hon tävlar elva så då kan jag nog åka vid typ tolv. Då åker jag hem och sover till två och då går jag upp och snyggar till mig och sen åker jag till Ebba. Ungefär så hoppas jag min dag kommer se ut... Good luck säger jag bara...

Vad ska vi göra nu vad ska vi göra nu vad ska vi göra nu vad gör jag nuuu?

Vet inte vad jag ska göra... Kom hem från bio för ungefär en timme sen... Shit, har jag suttit här en hel timme :S wtf? Aja.
Filmen va väldigt bra :) Det bästa med filmen va dansarna. Dom va bra. Och fina. Mmmm.
I brommaplan träffa jag Kimpan också :) Har försökt få tag på henne men hon och kontakt går inte ihop. Men ska iaf kanske åka och titta när hon tävlar imorrn. Hon tävlar nämligen klockan 11 så får se hur jag gör :P. Ska försöka komma upp tidigt och vända tillbaka dygnet lite.

Juste! Ska på IDOL imorrn :D Me ebbot! Dom hade en biljett över eftersom att hennes brorsa inte ville (måste bara skriva att jag precis satt och fundera väldigt nogrannt om de hette vilje eller viljde eller vilde.. Kunde absolut inte komma på vad de hette...) följa me så jag blev erbjuden och självklart tackar man ja :D Ska bli skitkul faktiskt :D Även fast jag inte alls följer idol i år så ska de blir väldigt roligt. Har aldrig vart på nåt sånt förut :)

Detta är vad jag har att välja mellan att göra nu:
  • Titta på campus svea och äta godis
  • Titta på tråkiga Becker och äta godis
  • Titta på animal planet och äta godis
  • Spela spel på jesper och äta godis
  • Gå och lägga mig...
  • Eller göra något annat och äta godis
Tror jag väljer alternativ ett

This is IT

Nu ska vi se på film! Jag och ebbot och bellaaaa och artin och isakoo. Shitakool. Ebbot e arg på mig för hon vill uppdatera sin jääävla bloggis.
Possposs


Lite bilder från växjö :)

Jag är redo att åka till amanda!


Johanna är också redo!


Vi köpte typ 1½ kilo godis xD


Dom lekte farliga lekar :O


Och slogs gjorde dom också!


Många rökpauser på fina balkongen bläv de


*mina bubblor!*



Haha, johanna visa en jätte rolig lek xD skitsvår! Man ska sätta gummsnodden runt huvudet och så ska man börja med den liksom under näsan. Sen ska man få ner den till halsen utan hjälp av händerna och sånt. Skitsvårt och skitkul! Jag rekomenderar!


Amandas kompis kom förbi och åt tacos också :)



Halvdöd

Känner mig inte inne i bloggandet just nu. Har iaf varit hos amanda i växjö :) Jag och johanna åkte dit i måndags och jag kom hem idag och johanna åker imorrn.
Har inte direkt sovit särskilt mycket dom senaste nätterna så kanske därför jag inte orkar anstränga mig till att skriva nåt långt fint inlägg om hur underbart vi har haft det. Men lägger in bilderna nån gång i veckan och sen kommer dom upp här :)

Jag är duktig på att gå och lägga mig

Innan jag åkte till mamma planerade jag att åka hit, packa och typ titta på Love Actually i sängen... De gick ju skitbra. Nu har jag tvättat mig och sitter framför datan med according to jim bredvid mig. Kläderna ligiger på sängen, gamla grejer fortfarande i väskan och jag har inte kommit i närheten av att packa........ Har inte borstat tänderna heller.......... Fcuk it... Nääää, om man inte borstar tänderna kommer tandtrollen!
Och efter according to jim ere 8 simple rules och sen rules of engagement... kommer inte kunna stänga av tv:n.... ska upp typ kvart i åtta o duscha imorrn och sen sitta ca sex timmar på bussen.... säkert utan rökpaus.... RÄDDA MIG!
Nu måste jag typ stänga av datan.. Snart..


PössPöss

MTV

Jag har så tråååååååååkiiiiiiiiiiiiiiiigt!!!!!!! Det är aldrig särskilt roligt hos pappa så förväntade mig inget annat men bläää vad trist jag har just nu. Eller de e iof ganska skönt att ligga i sängen och titta på Brooke knows best. Men iaf. Längtar bara till imorrn! CAN'T WÄJT! Åååh ska ta så många bilder jag bara kan och ha de BÄST! i
Näää nu måste jag ta tag i mitt liv och ta på mig kläder så jag kan gå in och göra mackor xD Om jag kommer in i pyamas nu kommer pappa LÄTT flippa xD Nu när jag tänker efter är det väldigt underligt att han inte kommit in och tittat till mig... Klockan e ju kvart över tre... Hmm... Måste kolla så alla lever

Grisekno

Saker jag har att se fram emot!

Växjö på måndag med johanna! Vi ska hälsa på amanda :) systrarna e förenade!
Michael Jackson filmen på torsdag!
Förhoppningsvis boda på helgen där elr nåt!
Skolavslutning!
JULAFTON!
Idre!
Sportlov, förhoppningsvis åka skidor och förhoppningsvis ta me en kompis!
Sommarlov typ!
PEACE AND LOVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Halloweenfest!

Igår vare halloween fest i ladan me skolan!! Skitkul vare :D Eller nä just.. De va de ju inte... Men jag vill gärna tro att de va skitkul :D
Ett konstaterande är iaf: snyltare har inte lika kul på fester... hehe
Sov hos Ebba :) Hennes kusin va där också, hon va me på festen också :). Trävligt trävligt.
Gick upp tio idag och sen åkte jag till pappsen tolv! Nu sitter jag här i soffan hos pappa och väntar på att elementen ska börja verka ute i lilla huset, där jag sover och lever :P. De e ISKALLT där inne!

Nejmen nu ska jag kika runt lite bland bloggvärlden!
PössPöss

Teaterapa

Idaaag har jag börjat på Ebbas teater :) blev grymt pepp på de idag :P så nu ere som de e ^^
Skolan har faktiskt varit ganska skön. Iof så är den typ alltid de :P
Meeen har inget att skriva så ska lägga mig i sängen nu :)

POZZPOZZ

Demonstration

Idag är det demonstration mot att kollo ska läggas ner! Samling kvart över fem utanför stadshuset! Det står på sl hur man åker och man kan också söka på stadshuset på google och gå in på första länken och titta hur man åker. Finns lite olika alternativ.

Grisekno

Ebbot kom hem idag :) vi träffades typ kvart i åtta i brommaplan och sen satt vi på donken och spela kort. JAG VANN!!!! HELA JÄVLA TIDEN!!!!!!!!!!!! I'M FUCKING AWESOME!!!!!!

Just nu sitter jag och tittar på kvällens top model :) inspalt ofc ;D funfun
Nu blev de reklam så måste sträcka mig och grabba fjärren och spola -.-

SEE YAH!


Comedy Central...

... Behöver jag säga mer? Jag lever för comedy central!
Idag har jag vart mä Laura :) Vi har vart i stan och lodat runt typ :P

Imorrn kommer dumdum hem :) Då ska vi hitta på nåt SKOJJ!
Just nu sitter jag faktiskt och tittar på just comdey central :O oväntat!? (syftar på att inlägget heter comedy central.........................................japp............)

In other neeeews!
Filmer jag sett idag: nån tråkig om nån snubbe i typ rullstol som spionerar på ett par varje kväll och så dör tjejen och blablabla, Tjenare Kungen (kärlek till den!) och Catwoman!! HON BORDE HAMNA I FÄNGELSE!!!! Det är olagligt att se ut som Halle Barry gör! Speciellt i Catwoman!


http://www.fjortisomvandlaren.se/

Hej Ebba! Jag hoppaws att duh kmr hem snart fråwn gbg! Saknar miwn lillaw ebbot. Imorrn skaw vih ha riktiwgt riiiiktwigt kuwl! Vi skah rökaw & skratta o skoja! TJUHU! Puss påh deei gmn! XoXo Emily Girl

Haha! Det här e typ de roligaste som hänt på länge xD http://www.fjortisomvandlaren.se/ 

Går jag verkligen i gymnasiet?

Idag fick vi bestämda platser i alla klassrum... Vi e tydligen stökiga? Vet inte vart dom har fått de ifrån...

Scrubs!

Har vart på prom från åtte till tio me martin ikv :) jätte mysigt! Vi satt på en bänk och frös och prata :) Nu ska jag titta klart på scrubs i några minuter och sen tvätta mig och sen råplugga!!!!
Seeee yah!

Plugga plugga plugga plugga plugga pluggaaaa plugga plugga du måste plugga pluugga (realåten)

Sitter här oooch... PLUGGAAAR! yeeeey!
Eller jag tittar Tyra show samtidigt xD Men jag måste verkligen försöka plugga nu. Har kompletering på geografin.. Man skulle klara fråga 1-4 för godkänt och jag ska göra om 2-4 -.- suck! 
Jaja, nu måste jag försöka hitta vad en livsmiljö är!

Massa roliga videos från idag :)


stämsång 1
by elskade

stämsång 2
by elskade


videoblogg

Här kommer nog tidernas tråkigaste videoinlägg xD haha! sen kommer lite mer videos :) vet inte när dom funkar att kolla på...


12 oktober 2009
by elskade

old shit

Asså angående mitt konto på daily motion. Vet inte om nån sett de men under videon står de "by" och om man markerar står de "by elskade".. Asså elskade va ju då de jag hette på PA en gång i tiden.. Och tydligen gjorde jag ett daily motion konto då... :S Användar namnet fanns liksom sparat och de va en av anledningarna till att de tog tid att lägga upp klippet för jag va tvungen att trixa me att få lösenordet. IAF! Såå aa.... now you know...

Ska typ lägga mig i sängen och läsa snart.. Mamma ska bara bli klar i badrummet så jag kan gå in.

POSSPOSS!

Jag går fjortisbloggare!!!!

Lägger upp videon under bara för att jag skulle lagt upp den imorse men de tog för lång tid. Har suttit typ en timma och försökt förtå mig på daily motion (youtube va efterblivet så orka inte me de)! Men nu har jag ÄNTLIGEN kommit på hur man gör!! :D:D:D:D

Sitter och tittar på Evan den allsmäktige :) den är roliiiiig! Börjar kvart över tio imorrn :D:D TJUHU!




11/10-2009
by elskade

Hur får man tiden att gå?

Hur får man tiden att gå? Jo man letar upp sin gamla kamera, gör en kopp té, går till bilen två gånger för att hämta skolsaker (!), försöker lära sig håkan låtar, tittar 10 min på black lagoon, ger upp.. 

 


full i skratt?

HAHA! titta vad jag presic upptäckte att jag skrev igår xD wtf liksom xD



förtydligande: äldkst sccording
översättning: älskar according


Jag saknar...

... Hem Till Midgård!


lollipop

sitter i mitt lilla hus hos pappa och tittar på according to jim :) så jävla kul xD de e tillbakabklickar! äldkst sccording to jim :)
imorrn ere kolloträff ;)

sjuk...

... i huvet?

är inte på topp, därför inte så mkt bloggande. hinner inte heller. måste bara läsa massa grejer hela tiden. har två böcker som ska va lästa till typ 120 elr nå sånt. och nåt häfte om gud. aja. känner mig inte på topp.. NEJ det har inte med hösten att göra för JAG ÄLSKAR vintern!!!!!!! nu ska jag fan sova... INTE! men de jätte trött. ska försöka iaf.

god natt


miami ink!

nu ska jag titta på miami iiiink!!!! och försöka läsa lite x) och om en halvtimma ska jag titta på andra avsnitter av family guy säsong åtta :)

see yah later suckeeers


ensaaaam jag är så ensaaaaam...

i have nobooodyyyyy foor my oooooown ooooooohh!

känner på mig att de kommer bli lite av en deppfredag. har inga planer vilket betyder att jag troligt vis kommer stanna hemma. men de e lika bra de. behöver vila. e inte så pepp på planer längre heller. va de imorse men ibland slår depritionen till helt plötsligt. oh well..

för att prata om något lite roligare. skolan va fett awesome idag xD enligt mig iallafall. 80.50 börja vi me lekdag :) de va helt okej. sjukt kallt men ganska kul iaf :) sen hade vi typ 50 minuters rast och sen matte, på matten så typ.. tugga jag tuggumi? de va de jag gjorde xD
sen god lunch och sen kom de riktigt roliga. vi hade typ håltimme så jag, ebbalebba, oskar, canne, jonas och anders o linn, från natur, satt i skolfcafeét och spela hej knäckt xD hahahaha, de va så sjukt jävla kul xD oskar va jätte dålig och jag satt brevid honom och fyfan va jag garva xD hahahahah!
svenskan efter va också riktigt rolig xD jag och lebba va helt störda xD skitkul! haha. gillar att många av våra lektioner är typ helt knasiga xD

har tittat på true blood men har tittat i 72 minuter så måste vänta 54 minuter innan jag får fortsätta. som tur är så är de miami ink nu och de älskar jag :D

såååååå, ciao!

peace & love 2010



PEPPAR SOM FAN!!!!!!

mamma cyklar snart och handlar. balkongen <3


RSS 2.0