data+tv+läxor = -läxor...

undrar ifall nån fattar min rubrik...
iiiiiaaaffff. skolan idag va helt okej :) esteten va väldigt rolig tycker jag :) vi delades in i grupper och jobbade me stomp. kan lägga in en video sen :P

nu ska jag verkligen försöka göra läxan. har hittills inte lämnat in en ända läxa i tid.. tror jag... aja. måste verkligen göra historian.
samtidigt som jag tittar på family guy... good luck to me...

aaajaaa. har inte så mkt att skriva om känner jag så jag slutar här..


sucker

skola idaaag. jag och ebba hade planerat att inte gå på naturkunskapen eftersom att ingen av oss pluggat så vi satt på donken istället. sen får ebba ett sms av anna att vår lärare flytta upp de till imorrn -.- kommer nog inte gå iaf eftersom att rövbert e dum i huvet och jag gillar inte honom :@
iiiaaaaaaafffff. efter skolan va jag dum och köpte massa godis. jag åt lite. nu har jag slängt de i papperskorgen. känner mig stolt. hade fan planerat att den här veckan skulle va en bra vecka. de gick ju jätte bra. men man måste få slinta lite i början. jag tror jag ska börja med min gamla metod. kanske inte så nyttigt för psyket typ men men. de funkade iaf.

ooooh well, nog om emo-jag-e-tjock-bla-bla-bla.. nu e vi glada :D idag ere supermåndag :D:D:D:D:D:D:D:D tjuhuuuu
imorrn ere estet. tjuhuuuuu.
nu ska jag kissa. tjuhuuuuu.


de e dags för lördagsmyyyyys (alldeles ensam i lilla huset bredvid stora huset som resten av familjen sover i xD)

nuuuuu tittar jag på according to jim :)
insparksfesten va fucking grym :D så jävla rolig! längtar redan som fan tillnästa insparksfest till dom nya ettorna xD
och till idre för de har man ju hört ska bli riktigt kul. tvåorna brukar säga "insparksfesten e de roligaste ni kommer få göra fram till idre".. sååå... man har ju alltid nåt att se fram emot ;)
efter festen drog jag och ebba till ebba och soov. kattas mamma va snäll och hämtade oss fem små barn i blackan. har en känsla av att vi va liiiite högljudda kanske xD oh well. (det kommer några bilder imorrn kanske.. bilder som jag snott av ebba :P)

idag har jag bara åkt till pappa och tagit de lungt. känns väldigt frustrerande att jag har 50cl vodka och ca 60cl vin i min väska som jag inte borde röra förens nästa helg xD haha. oh well.

som man ser på bilden nedan (där det är inringat) så har jag ett väldigt stort fult örhänge där. det är för att mitt örhänge fastnade i bellas ansikte en gång så de gick sönder och örat börja blöda. men jag fick på örhänget igen men det har krånglat väldigt mycke. sen idag ramla de av i bilen så jag fick springa upp och ta ett random örhänge. men mamma har köpt nya... gryyymt intressant.....

nu ska jag skriva i min lilla kvällsbok x)


peeeeeeeeeeeeeeepp!!!!!

JAG E GRYMT FEPP INFÖR IKVÄLL!!!!!! INSKAPRKSFEST FÖR FA-AAAN!!!!!


jag ger dig min morgon

seeeen sovmorgon idag! hur man ser att man har seeeen skööön sovmorgon är ifall man vaknar innan klockan ringer. vilket jag gjorde idag. börjar halv tolv :D. alla gymnasielärare har typ nåt möte idag. fast min matte lärare tyckte tydligen att vi skulle ha lektion -.- aja. två lektioner idag klarar jag. matte och svenska. och samling fast det är ingen lektion :P
fick 400 spenn av mormor och morfar igår :) nu har jag cigg och sprit till ikv. insparksfesten. awesome! hoppas jag får sova hos ebba!
nu måste jag faktiskt börjar göra iordning mig. tänker lyssna på underbar håkan och sminka mig framför cartoon network utan ljud xD



bilden är för ebbas skull. hoppas hon ser den :P


jag hatar de du gör mot mig


hos ebbalebba

sitter nu hos ebbalebba. hon ska laga mat idag, köttbullar och makaroner, och jag ska äta här :)
vi har tittat på tv hela dan typ. och ätit. och busat ;)
nääää men jag tror jag ärligt kan säga att både jag och ebbalebba e grymt taggade inför insparksfesten imorrn :D ska bli så jävla awesome!
bajsen gick precis ner så ska nog gå ner till henne.. jippie! nu kom hon upp igen xD

anledningen till att jag inte har skrivit på ett tag är helt enkelt för att jag inte har känt för de.. därför brukar mina bloggar gå väldigt väldigt dåligt eftersom att jag tappar suget på att skriva ganska snabbt. men ska försöka bli lite bättre........

igår va förövrigt väldigt kul i skolan. eller skönt typ. jag ebba o isak drog till nockeby på håltimman och satte oss i skogen och myste och typ rökte.. bah allmänt chiiiiiiill! määääään nu ska jag sluta skriva. tråååkigt..... hejdå!

supermåndag!!!!!

idag är det supermåndag på sexan!!!!! AWESOME!!! älskar spermåndag :D:D:D
thö skool va pritty okey. jag, ebba o bella stog och rökte med våran shk/hi lärare (samhällskunskap, historia) mellan dom två lektionerna xD grymt soft :P han lärde oss att fimpa på stefans sätt! det rätta sättet. man ska typ snurra ciggen mellan fingrarna så tobaken ramlar ut och sen slänger man filtret i papperskorgen. för tobaken försvinner typ fett snabbt men filtret tar typ två år att försvinna elr nå sånt. (y) tummen upp för de.
efter skolan vare bup som gällde. de va nääjs... typ..

ebbalebba e barnvakt idag x) tycker lite synd om henne, hon sa precis att det va många fler barn än hon trodde xD tuffelituff shit gumman ;)

nääääääääämen nu ska jag titta på supermåndag :D:D:D



btw! KORVSTRÅGANOF MED RIS IDAG!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

naturkunskap

goooooooooood morgoooooooooooon!!!!! börjar dagen med en kopp söderte :) sen fortsätte jag till en lektion naturkunskap. inte kul. vi har nåt knasigt grupparbete och vi i min grupp e fett seeeegaaaa! vi har två lektioner kvar. men äsh, de går säkert bra..... :'O

här får ni en fräsh morgonbild :)


misterchrister.devote.se

idag har jag träffat ebbalebba :) de va väldigt koool! vi satt mest på donken och skojjade :P vi spelade också massa kort xD jag ägde röööv!!!
sen följde jag med henne till nån typ tjejgrupp i hennes kyrka. de va väldigt trevligt :) har ju redan erfarenheter från tjejgrupp och de va ungefär likadant som i skolan, fast lite roligare eftersom att i skolan va vi på tjejgrupp för att vi va typ elaka mot varandra xD oh well.

imorrn ere skola. börjar nio. ganska okey faktiskt. vi cyklar så de går snabbelisnabbt. nu ska jag typ renskriva min text om en barndomsplats och läsa ett geografi kapitel :)

good night, sleep tight, don't let the bed bugs bite!



haha, skolfoto från sexårs. vet inte riktigt hur bra man ser meen, can you find me? hint - översta raden ;)


pirates of the caribbean

just nu tittar jag på pirates of the caribbean - vid världens ände :)
tänkte bädda och lägga mig i sängen och titta lite.
imorrn ska jag träffa ebbalebba, de blir skoj :D

god natt




morgonpigg

vakna för ungefär en halvtimme sen. är grymt utvilad och det känns braaa :D
när mamma e klar i badrummet ska jag duscha och sen ska jag in till medis och hålla hanna i sällskap när hon delar ut reklam x)



mitt skrivbord är inte att leka med


trööööött

blev inge poker. eller jag åkte till martin för att spela poker men det kom för få människor så jag, martin och martins kompis richy drog in till stan för att fika på café 60 men de va typ enorm kö så vi drog hem istället x) jag och martin va jäääätte kansiga hos honom, han spela sims och jag dampa lite smått hela tiden ungefär ^^ sen dampa han sönder.. hehe... näämen de va trävlans

tova, om du ser de här, förlåt för att jag inte stanna kvar, tänkte inte på att säga att jag åkte hem. trodde faktiskt inte att ni skulle komma så jag tänkte att de inte va nån ideé att smsa och säga typ "jag åker hem nu så ni behöver inte komma" aja. så kul man kan ha.

hemma titta jag och mamma på menthalist. han e snyyyyyyyyyyyygg!!!!!
nu ska jag sova! e så sjukt jävla sepetrött! kommer sova grymt länge imorrn :)

GÖD NATT!



haha, älskar den här bilden xD den visar verkligen rätta sidan av min familj xD pappa ville typ "ååh emily, kan inte du ta en fin bild på oss tre". detta blev resultatet x) det finns en fin bild också, men den får komma upp nån annan dag.


pokerkväll

skolan idag va helt okej. men EFTER skolan blev jag LYCKLIG!!!!! martin fixa nämligen cigg åt mig, två paket för mina sista pengar, på lunchen. och mysteriet på höglad e ju såklart om mig xD haha, men iaf. nikolas kom fram till mig och fråga om jag va sur och så och sen bara GAV han mig ett paket :O HALLÅ!? shiit vad lycklig jag bleev xD mest för att jag e pank och nu har jag ett paket extra den här månaden :D:D:D:D:D fast måste förtfarande snåla.. men iaf :D:D:D:D:D

ikv blire nog poker kväll hos martin :) awesome! blir myyyysiiiiiigt

nu ska jag glo tv!

god natt

tänkte bara säga godnatt. ska nu släcka och lägga mig och titta på scrubs och ringa in grejer i nya h&m tidningen :)


tillfälligt

okej, min bakgrund är grymt tillfällig. såg bara så tråkigt ut med helsvart.
bakgrunden vill aboslut inte samarbeta på något sätt. men jaa... hoppas jag hittar nån finare i framtiden. men just nu så orkar inte verkligen inte koncentrera mig på de..



can't you see me? can't you see my cry for help?


ettårs jubileum

kom precis hem från stan. mammas kompis carro har en liten affär på rådmansgatan som heter matdistriktet, och där är allt jätte jätte dyrt, och hon firade ettårs jubileum idag :) jag och ebba satt på trappen och titta på söte musiker ;)
de va lite mys iaf.
nu ska jag titta på family guuuy :D:D:D:D:D:D:D


mysteriet på högland

det var en gång en helt vanlig halvtimmes rast. fem helt vanliga små ungdomar satt på gräset och rökte. eller alla utom en rökte. och helt plötsligt kom det 3 elak små råttor och TOG en av ungomarnas paket! utan att ungdomarna märkte det! sen så märkte ungdomen med det förlorade paketet att det var borta och sprang efter råttorna och skrek på dom. då kom förvandlades en av dom andra ungomarna till en HJÄLTE! och sprang efter råttan som dom misstänkte hade tagit paketet. men råttan hade inte paketet! sen var det lektion så undomarna gick upp. men råttorna satt kvar vid cafeét och såg väldigt misstänksamma ut.
efter lektionen, som va den sista lektionen, sa en av råttorna att han hade paketet. ungdomen blev väldigt glad men var tvungen att prata med en lärare först. när ungdomen hade pratat med läraren så gick hon ut för att få tillbaka sitt paket med tändare och tre cigg. direkt när hon kom ut till folksamlingen insåg hon att nåt va snett eftersom att en av råttorna filmade. men hon tog snällt emot paket. men när hon öppnade det...! låg de en tändare och SKRÄP där i! och SJU SPENN!!!!! DOM TRODDE DOM KUND EERSÄTTA TRE CIGG MED SJU SPÄNN!!!!! råttor är så jävla dumma. vid det här laget filmade en ungdom också. och herreguuud vad arg ungdomen va! och råttorna bara skrattade. dom jävlarna. men det är inte över än.. en vacker dag ska råttorna få igen! vänta bara!

Söv gött

Nu ska jag släcka och lägga mig i sängen och titta på scrubs :)
här kommer en liten godnatt bild


hej jag har inget liv så jag uppdaterar min blogg som ja skapa igår natt hela tiden

här är en bild på mina brallor xD det är mina favvobyxor och dom är jätte trasiga :( hålet på knät e okej fast de andra e fan inte okej alltså xD dom gick sönder på håkan och jag sörjer AS HELL! :'(




frääääsht

nu har jag duschat och är ren och frääääsh och jaaag sitter och tittar på true blood :D:D:D:D de e så jävla bra! och ebba den jäveln har tittat i förväg :@
nu måste jag hålla koll på tvn.
hare gött!


i'm not afraid to fall



jag lägger upp bilden som miniatyr bara så att man ska kunna se den i sin fulla storle när man klickar på den. själva inlägget hade ju såklart blivit finare ifall jag hade lagt upp bara bilden som stor och utan den här texten. men då är bilden ändå för liten för att bli fin liksom och då kan jag ändå göra såhär :P

picasa 3 nedladdat på min minidata nu :)


uttråkaaaaad!

blöööööö jag har så trååååååkiiiiiiiiiigt!!!!!!!!!!!! inget bra på tv. inget kul på datan. eller jo! jag ska kolla lite mobil. måste ha ny mobil :O fast bara en tillfällig för min e damp. grymt kul inlägg dehär....

tejsibouvs

här är min lilla tess. hon e tjock :) dom här bilderna är mest för martin skull xD










min bästa vän

nu tänkte jag visa lite bilder på min bästa vän :)
(klicka för att förstora)

     

hitta en till

hitta en till xD måste visa den här för can xD


youtube

här kommer tre videos :P den första e ett nyhetsinslag om böghögar som gjordes på trollboda (min gamla skola) och villastan för typ två år sen xD efter alla böghögar och efter att några från trollboda slängde in en rökbomb i villastan gick alla lärare på helspänn och väntade på att villastadarna skulle ge igen och tillslut fixa dom besöksförbud för dom som inte hade besökslapp och va liksom godkända besökare x)
den andra är en böghög som gjorde i bibblan av 91orna :P och de e jeanette, vår ma/no lärare som säger "men va gööör ni?"
den tredje är en rolig video som kom upp som va finelifin tycker jag och som jag bara lägger upp för att jag ska ställa mig och röka på balkongen nu :)



emooo

mohahaha, nu e allt svaart, emoooo. nää men tkr de e fint ^^
ska försöka fixa senaste inlägg och sånt så de bli vitt senare. och så kommentaren syns också :P men de orkar jag faktiskt inte göra nu.

för övrigt är min kameraladdare borta -.- försökte ragga upp kattas laddare men den e tydligen trasig. ebbas kanske funkar. aja. nu skall jag sprida min blogg till allt och alla x) okej, bara mina pooolare!

här kommer en superfin bild på trasdocksgänget :)<3


family guy

halvdag idag :) vi sluta tolv, hääärligt. vi va några som åt lunch i skolan och kriga som fan för salladen och fetaosten. eller jag kriga inte för fetaosten för jag vill inte ha :P men ebba, katta och can kriga x) sen fika vi lite på fiket. magnum mandel <3
sitter nu i min säng och tittar på family guy :D ääääääälskar family guy!!!!! är lycklig som fan för att jag har en dvd :D så slipper jag sitta o stirra på typ oprah -.-'

oh well.. tror jag ska leka lite me bloggen. typ design och sånt :P

PossPoss


uttråkad

nu har jag gjort ännu en ny blogg... klockan är nu kvart i ett och jag funderar på att lägga mig och spela klondike o lyssna på musik. klondike måste ju vara typ de rolligaste spelet evah! och de bästa tidsfördrivet!
sorgligt nog kan jag inte skriva mer om min grymt intressanta natt för mor min kanske vaknar av knapparna...

God Natt!

RSS 2.0